Tehdään yhdessä!

9. loka, 2017

Ihania, eri-ikäisiä askartelijoita, erilaisista elämäntilanteista on ollut mukana tässä yhdessä tekemisen projektissa, joka on osa Suomen virallista 100v. juhlavuoden ohjelmaa. 
Kuosiin tulee vielä muutoksia uusien kuvien liittämisen myötä, mutta tässä havainnekuvaa ensimmäisistä vedoksista! mm.Puolipellavalle tulee näillä kolmella sävyllä askartelemienne käpylehmien kuvia! 

Ensimmäiset 100Käpylehmää aineistot on siis lähetetty Aitooseen tehtaalle, jossa ne laadukkaasti tulostetaan suoraan puuvillapanamalle. Ompelijan kanssa suunnittelimme esiliinat tänään ja ne tulevat verkkokauppaan puolipellavaisina jollain aikavälillä!

Nämä on essukuvat on havainnekuvia, essun pituus yläreunasta alareunaan tulee olemaan 90cm, leveys n.70cm + niskalenkki säädöllä. Essut ommellaan Suomessa ammattilaisen toimesta.

 

 

4. syys, 2017

Ihana leikin kikerrys jo käynnissä! Harjupirtin eskarit Pihla, Emma ja Veera Järvenpäästä olivat kutsuvieraina Iloisessa Mummolassa 31.8. Järvenpäässä tekemässä yhdessä käpylehmiä Hilkan, Kertun, Taimin, Lyydian, Lailan ja Elinan (kuvassa oikealla) kanssa. Kaikkien meidän päivä sai ihanan piristysruiskeen tässä yhdessä tekemisessä! Monta mukavaa tarinaa kuulimme mm. Elinan lapsuusvuosista ja käpylehmäleikeistä. Oikeitakin lehmiä oli tullut hoidettua! Lopuksi nautittiin välipalat ja kahvit ison pöydän äärellä, yhdessä. Kiitos Leena Airanne Iloisesta Mummolasta, että kutsuit meidät! Lisää valokuvia Facebookissa
https://www.facebook.com/pg/zirbaslife/photos/?tab=album&album_id=2005526269734009

4. syys, 2017

Hyrylän tori täyttyi ihmisistä 20.8. Ravintolapäivänä ja joukkoon sai kutsun myös 100Käpylehmää projektini! Ihanat ruuan tuoksut nenässä, auringon lämpö ja iloiset ihmiset, ihan mielettömän hienoa, että väki lähti liikkeelle. Pöytäni ääressä oli sopivasti kuhinaa ja uusia ihania käpylehmiä syntyi pöytä täyteen! Käpylehmät lähtivät tästä tapahtumasta mukaani ja Tarja Sirkiä hoitaa tuon valokuvauspuolen. Kiitos kaikille osallistuneille!

17. elo, 2017

Eilen 16.8. piipahdin Keravalla Rinnekodin Toimintakeskus Jaakkolassa, josta sain viestiä, että ovat askarrelleet projektiini yhdessä käpylehmiä! Käpylehmillä oli kelpo oltavat pihalla, ihanalla sammallaitumella! Kiitos Toimintakeskus Jaakkolaan näistä käpylehmistä, ne on toimitettu Tarjalle, joka kuvaa ne pikapuoliin yksitellen, niinkuin muutkin käpylehmät!

17. elo, 2017

Olin varannut ison laatikon käpyjä tapahtumaan ja kaikista syntyi ihania käpylehmiä, jotka Tarja Sirkiä valokuvasi heti paikanpäällä! Tässä hyllyllä pieni osa käpylehmistä! Illan päätteksi iso osa käpylehmistä pääsi Krapin hotellin suojiin ja ovat siellä esillä edelleen! Kiitos kaikille Aitassa piipahtaneille! Ilta ja kohtaamiset oli ihania!