3. huhti, 2016

Kevään ensi kukkaset!

Tässä vielä seisoskelen työpisteeni ääressä... Koti on jo hiljentynyt, muut kömpineet vällyihin nukkumaan. Ensi viikolla on paljon puuhaa, työhöni liittyvää ja siihen liittyen on tullut vähän säädettyä yhtä ja toista.

Tuntuu todella mukavalta, kun nämä sivut tulivatkin vielä yllättäen vastaani! Luulin, että nämä blogitekstit, kuvakokoelmat ym. on menetetty lopullisesti. Hyvä näin!

Tässä on vierähtänyt pitkä tovi edellisistä teksteistäni tai kuvien lisäämisistä, jonka aikana on tapahtunut paljon! Olen ollut aika kiireinen uuden yritykseni kanssa, postitiivista kiirettä! Siihen vielä tuo taidenäyttelyn pystytys ja käytiinpä tuossa viikko lomailemassakin perheen kanssa.

Pitkät, monen tunnin kävelyt metsäpoluilla on nyt olleet haaveita vain. Mutta kevään valon myötä tunnen polttavaa tarvetta päästä jälleen metsään kameran kanssa! Polkupyöränkin huolsin kuntoon talven jäljiltä tänään! Ja grillikausikin tuli avattua!

Aamulla tuli tehtyä pitkä kävelylenkki peltojen reunoja pitkin Remun ja puolison kanssa. Toiveikkaana tähyilin, josko olisi joutsenia näkynyt. Ei näkynyt tänään. Eilen kuulin joutsenten äänet, kun lensivät kodin yli. 

Tänään aurinko paistoi siniseltä taivaalta koko kauniin päivän. Ilman puuskaista tuulta sää olisikin ollut jo todella lämmin! Suojaisissa paikoissa auringon lämpö oli kuitenkin saanut leskenlehdet ojentautumaanjo heinien alta kohti aurinkoa. Tämän kuvan otettuani tajusin jälleen yhden vuoden vierähtäneen... Tuolla postikortti osiossa on tällä hetkellä mahdollista lähettää sähköinen postikortti ystävälle, siellä viime keväänä otettu kuva ensimmäisestä leskenlehdestäni!

Remukin nauttii tasaisesta, lumettomasta maasta, jolla on helppo ottaa spurtteja. Olisipa tuo pöljä mennyt heikoille jäillekin sorsien ja vesilintujen perässä, ellei olisi hihnan toinen pää ollut visusti käsissäni!

Tämä on ollut hyvä viikonloppu. Maaliskuu oli hyvä maaliskuu. Helmikuustakin pidin. Haluan pitkää kiinni hyvistä hetkistä ja onnistumisista. Niillä jaksaa puskea läpi harmaan kiven! Niitä kiviäkin kuitenkin poluilla on.

Nyt hyvää yötä! Noustaan aamulla aikaisin kuuntelemaan, kun mustarastas laulaa!