18. tammi, 2016

Tapaamisia

Talvi on kauneimmillaan! Aamun sininen hetki, kimmeltävä hanki, iltapäivän hämärä. Jos vain sormet kestäisivät, räpsisin ihania kuvia jokaisella kävelylläni! Tukholman reissullakin paukkui pakkanen, valokuvat galleriassa ovatkin vain laivan kannelta napsittuja. Meinasi siinäkin jo sormet irtoilla! Mutta upeita oli auringon nousut merellä! 

Takassa on ihana polttaa puita, kääriytyä viltin sisälle ja nuokkua. Ulos jos mielii, on syytä varustautua lämpimillä vaatteilla.

Tänään päiväni on täyttynyt upeiden ihmisten tapaamisista. Ihailen heidän ammattitaitoaan ja iloitsen, että saan tulevaisuudessa työskennellä heidän kanssaan!

Luonto on minulle todella henkireikä. Ei niin kiireistä aamua, etteikö metsässä ehtisi vähän koiran kanssa pyörähtämään! Siksi olen erityisen onnellinen, että esimerkiksi verhoilijat ovat ottaneet kangasmallistoni ilahtuneina vastaan! Perinteinen käsityöläisammatti, jossa vanhasta loihditaan uutta. Ekologista ja työllistävää. Laittakaa siis korvan taakse, kun oma nojatuoli siellä kotona alkaa tuntumaan nuhjaantuneelta tai tylsältä...Ei tarvitse lähteä kauppaan uutta hakemaan, voit verhoiluttaa vanhan! Uuden nojatuolin hinnalla saat upean ja uniikin kalusteen. 

Nyt odottelen tehtaalta suurta kangasmäärää...joukossa asiakkaiden tilauksia, sekä mallistokankaita sisustusliikkeisiin ja verhoomoihin. Tuntuu hienolta, sain postissa omat mallistohenkarinikin tänään :) Ihan kuin joulu! Sitten onkin seuraavaksi ohjelmassa vähän ompelukoneen hurisuttamista, että saa mallistot valmiiksi ja liikkeisiin toimitettua! Tänään en voinut vastustaa kiusausta, vaan ostin kaupasta ihan itse itselleni kukkia. Kotimaisia tulppaaneita! Voi, miten ihanasti ne piristää keittiö pöytää ja mieltä! Ja se henkarikin siinä roikkuu 🙂ihan vaan hetken, kuvaa varten!

Iloa viikoonne!