4. joulu, 2015

Kohti uusia seikkailuja...

Viikot vierähtelee käsittämättömän nopeasti, kun on mielekästä tekemistä!

Huomioni on viime päivinä jakautunut todella moneen asiaan, eikä kotisivuilleni ole tullut entiseen tahtiin päivityksiä. Polkuja kuljen päivittäin, kuviakin tulee otettua päivittäin, mutta nämä päivitykset tulee jatkossakin varmaan vähän verkkaisemmin.

Valokuvaan, piirrän, teen taidetta tietokoneella, suunnittelen... ja olen yhteydessä moniin eri tahoihin eri asioiden puitteissa. Salaperäisyyden verho edelleen ylläni.  Maailma pyörii radallaan, asiat tapahtuu ajallaan... Olen onnellinen.

Tänään kävelin Remun kanssa Tuusulan järven rantaan, tankkaamaan rauhaa ja hiljaisuutta. Se todella kannatti. Maisema oli juuri niin pelkistetty ja kaunis, kuin arvelinkin sinne suunnatessani. Sumuinen, peilityyni järven pinta, hiljaisuus. Ainoastaan jäinen laituri sai vähän jännitysmomenttia retkeeni. Kieli keskellä suuta luistelin laiturin päähän ottamaan valokuvia maisemasta.

Galleriaan liitän kuvia maisemasta, joka rauhoitti mieltäni ja sai jälleen tuntemaan syvää kunnioitusta luontoa kohtaan. Ei maailman paraskaan taiteilija vedä luonnon kauneudelle vertojaan.

Hyvää viikonloppua!