18. marras, 2015

Vuorossa luova jakso!

Selkeästi tuntuu vaihtelevan nämä fiilikset, mitä päivän sisältö milloinkin on. Nyt tuntuu, että tussikynät kasvaa kohta ihooni kiinni, niin innolla syntyy piirroksia eri aiheista! Pöydän äärestä pitää ihan patistaa itseni ylös, että tulee lähdettyä tuonne metsäpolulle. Huh! Toisaalta todella ihanaa ja rentouttavaa, mutta niskat ja hartiat ei kuitenkaan äkkiseltään ymmärrä tätä pöydän ääressä kököttämistäni. Eikä se toisaalta ole terveellistäkään!

Siispä ulkoiluvaatteet päälle ja metsään taukoilemaan!

Polku olikin tänä aamuna todella savinen ja liukas. Onneksi valitsin vanhat kunnon kumisaappaat jalkaani. Sadetta on nyt saatu viimepäivinä, luonto tarvitsee sitä vielä, uskokaa pois!

Kiersimme Remun kanssa ihan tutun polun, jonka kulkemiseen menee n. tunti. Siinä ajassa ehtii Remu tutkia tärkeät viestit pokujen varrella, jättämään omat terveisensä, sekä paikallistamaan pari hyvää hajujälkeä...joita emme nyt lähteneet jälestämään! Tunnissa ehdin minä myös pyörittelemään omia ajatuksiani, suunnitelmiani, sekä vain nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ja hiljaisuudesta ympärilläni.

Haaveet ja suunnitelmat elävät ja muovautuvat hiljalleen polkuja tallatessani ja piirroksia tehdessäni. Pieni putiikkinikin antaa odottaa itseään... Jotain on tulossa "for sure" ja voipi olla, että sitä varten suljen sivuni jossain välissä isompaa muokkausta varten. Ilmoittelen siitä kyllä sitten...

Loppuviikolla on Remun elämän suuri hetki julkisuuden valokeilassa :) , kun Ifolorin nettisivuille julkaistaan valokuvakirja "Remun neljä vuodenaikaa". Käykääpä kurkkaamassa! Siellä on ihania lahjaideoita myös pukinkonttiin.

Nyt voisin vielä heittää teille, lukijani, pienen pyynnön... Laittakaa minulle ehdotuksia erityisen kauniista tai teidät pysäyttäneistä luontokohteista 200km säteellä Helsingistä, saattaisinkin tehdä valokuvausretken jonnekin ehdottamaanne paikkaan! Voitte käyttää kommentointi linkkiä tai vieraskirjaa!