27. loka, 2015

Haravointia ja väriterapiaa

Aamu on vierähtänyt jo aamupäiväksi. Hyvällä mielellä voin todeta, että monta hommaa olen ehtinyt jo toimittamaan ja mieli on korkealla!

Kenties äkkiseltään maisema ulkona on harmaa, mutta... Olin haravoimassa pihaa ja aivan ihanalle näyttää nuo lehtikasat! Etenkin pensasaidan vierestä haravoidessa piti puristaa haravaa, etten kaivaisi kameraa esiin kesken työskentelyn! Marja-aronian syysväri on niin kaunis! Tulenpalavia sävyjä punaisesta oranssin kautta keltaiseen tai pinkistä lilaan...Nyt ne värit on leijailleet melkein kaikki maahan. Pensaassa vain latvuksissa lehtiä jäljellä.  Syreenin, omenapuun ja Terijoensalavan lehdet taas putoavat maahan jopa kirkkaan vihreinä, mutta ruskean rauhalliset sävyt löytyi myös näistä kasoista. Onko siellä ruutujen takana muita, jotka kokevat voimakasta onnen tunnetta luonnon kauneuden äärellä? Se kauneus on ihan tässä meidän silmien alla, pienissä yksityiskohdissa! Minusta tuntui, että pakahdun siihen tunteeseen, että voin tuntea niin kuplivaa iloa haravoidessani lehtiä! Samalla sain hyvää hyötyliikuntaa!

Remuhan toki oli pihassa ihan täpinöissään mukanani. Hän tosin vahti silmä tarkkana, että yritänkö kenties jemmata jotain lehtikasoihin. Asiakseen otti oikein tarkistaa kasat välillä. Höpsö haukku! Tässä oli pakko kaivaa se kamera sen verran, että Remun tonkimiset ikuistin.

Remusta tehty kuvakirja on muuten tulossa mainoksena Ifolorin sivuille pyörimään marraskuussa jossain vaiheessa... Laitan teille linkkiä myöhemmin!

Nyt suljen tietokoneen ja siirryn tuonne yläkerran pieneen pajaani jatkamaan projektejani...

Ilonpilkahduksia ihan kaikille toivon tällekin päivälle!