26. loka, 2015

Otsa pähkäilystä juonteilla!

Aurinkoista maanantaita! Ihana viikonloppu on vietetty ystävien kanssa juhlien, perheen kanssa puuhaillen, sekä luonnossa liikkuen.

Eilen päivitinkin sivuilleni, että ensimmäinen tähän elämän vaiheeseen kuuluva taideteokseni lähti uuteen kotiin. Merkillistä, miten sitä kiintyy teokseensa... Mutta olin iloinen voidessani luovuttaa tämän taulun hyvään kotiin.

Uusia työn alla ja jo valmiinakin... Laittelen galleriaan niitä hiljalleen. Haaveissa on oma ihan oikea taidenäyttelykin tulevaisuudessa! Hakemukset laitettu ja päätöksiä odottelen!

Olen niin innoissani monista asioista, joita on lähtenyt tapahtumaan tässä syksyn aikana tämän luovuuteni puuskan päästyä valloilleen! Ja voi sentään, haluaisin kaiken kuuluttaa maailmalle heti, mutta niinkuin tuo pikku puotinikin joutuu odottamaan, niin myös monet muut asiat pitää työstää huolella ja sitten...

Tänään lähdin metsään jälleen tuttuja polkuja Remun kanssa. Aivan ihana syksyaamu! Aurinko ojenteli kirkkaita säteitään pilvenhattaroiden välistä. Sopuisat tuulenpuuskat pyörittelivät viimeisiä lehtiä alas puista. Metsäpolku oli liukas märän saven ja märkien lehtien takia. Metsän puolella, missä aurinko ei vielä kirkastanut maisemaa, yleissävy oli harmaan ruskea. Siinäkin oli jotain herkän kaunista!

Kuljettiin heinikkoisen metsäaukean reunaan tällä kertaa. Sinne pitäisi kyllä mennä jonain aamuna ilman koiraa väijymään kameran kanssa. Jälleen saimme ihailla valkohäntäpeuran valkeaa takamusta, liian myöhään sen kuitenkin havaitsin valokuvausta ajatellen. Galleriaan laitoin muutaman kuvan tuolta aukealta.

Tänään ohjelmassani on puheluiden/selvittelyiden lisäksi retki Porvooseen. Kamera on latauksessa. Aion varata muiden tehtävieni lisäksi lämpimät vaatteet päälleni ja aikaa valokuvaukselle! Toivottavasti saan hyviä otoksia kauniista vanhasta kaupungista!