23. syys, 2015

Lepoa, lämmintä mehua ja hunajaa...

Toinen päivä jo peräkkäin, että väsymys jyllää yli toivottoman vahvana. Flunssa yrittää päästä kuoren läpi.

Eilen olin suunnitellut metsäreissua karpalosuolle naapurini kanssa. Olin ihan lähdössäkin. Sitten suunnitelmiin tuli yllättävä muutos ja kuinka ollakaan, kun jäin tähän kotiin itseäni kuuntelemaan, huomasin olevani todella väsynyt. Kurkunpää kihelmöi, nenä menee tukkoon ja silmät vetistää. Väsyttää!

Minulla on usein ollut tapana työpäivien jälkeen rentoutua 15-20 minuuttia, vaipua uneen ja siitä havahtua levänneenä. Menin eilenkin sitten pitkäkseni, heräsin 1,5 tunnin sikeiden unien jälkeen entistä väsyneempänä! Eiliset metsäreissut jäi siis väliin. Illalle olin kuitenkin sopinut kävelylenkin toisen ystäväni kanssa ja kun aurinkokin paistoi niin houkuttelevasti, lähdin vähän itseäni patistellen lenkille. Ehkä se teki kuitenkin hyvää, on aina ihana kävellä ystävän kanssa ja puhua asioista maan ja taivaan välillä!

Tänään on ollut ohjelman täyteinen päivä, lasten asioiden parissa. Aamusta asti. Onneksi päivällä oli hetki hiljaista lasten ollessa koulussa. Otin jälleen päiväunet. Kosketuspinta luontoon on ollut lähinnä netistä muiden lataamien hienojen luontokuvien ihailua. Toki pieni kävelylenkki on ehditty Remun kanssa heittää. Sen verran kameraakin kaivoin taskusta, että ihana kärpässieni pääsi kuvaan. Kukahan siitäkin oli haukannut! Eilen ihailin kadun varren kirkkaan oransseja pikkusieniä! Ensin katsoin, että jollain levinnyt kirsikkatomaatit maahan! Laitan näistä sienistä kuvia galleriaan. Niin ja tässä kun käyn päivääni auki kelaamaan, niin olinhan minä Italian kielikurssillakin. Että ei tässä ihan toimettomana ehdi makaamaan, vaikka vähän flunssa koputtelee. Nyt taidan laittaa mukillisen kotimehua lämpenemään ja kaapaisen ison lusikallisen propolis hunajaa sekaan!

Huomenna jo varmasti reippaampi olo!