17. syys, 2015

Tänään etenen kuin etana

Jos eilen oli sutinaa ja vähän jopa kiirettä, niin tänään otan rauhallisesti! Metsään en lähtenyt tällä kertaa fyysisesti, mutta henkisesti palaan sinne kyllä tänään monta kertaa. Istun pienessä yläkerran huoneessani ja aion syventyä vaihteeksi luovaan toimintaan. Ikkunasta edessäni aukeaa sumuinen, harmaa taivas, koivun keltaiset ja vihreät lehdet roikkuvat märkinä.

Tänään ei tuule. 

Pienellä aamukävelylläni jäin ihailemaan määrätietoisesti etenevää etanakotiloa. Kotilon kuorin kiilteli kauniin puhtaana sateen jäljiltä, pikkukivet eivät hidastaneet etanan liukua. Ilman kiirettä, mutta eteenpäin...

Tällä hetkellä kaikki piirrokseni, maalaukseni ja valokuvani käsittelevät luontoa, mitä se minulle merkitsee ja mitä saan sieltä. Toivon myös, että olen antavana osapuolena luonnon suuntaan tuomalla tätä henkilökohtaista viestiä luonnon vahvistavasta ja eheyttävästä vaikutuksesta julki. Metsään ja luonnon ääreen meneminen ei maksa mitään, se on ilmainen harrastus. Edistää sekä henkistä, että fyysistä hyvinvointia. Toivon, että ymmärtäisimme tehdä valintoja, jotka toimisivat luonnon hyväksi. Jos jokaisella ei olekkaan mahdollisuutta lähteä luontoon, niin edes kirjoitusteni ja kuvieni myötä toivon välittäväni sitä hyvää oloa heidänkin päiväänsä.

Unelmoin luovani brändin, Zirbaslife, joka tulisi ihmisille tutuksi nimenomaan ihan tavallisen äidin inspiraatiosta, jonka meidän kaunis, puhdas luonto on herättänyt erityisesti nyt, kun minulla on aikaa kuunnella itseäni. Olen ihan uudella maaperällä tämmöisten asioiden äärellä. Etsin tietoa, työstän, harjoittelen ja suunnittelen. Ideoita pursuaa! Hidastettuja askeleita. Mielenrauhaa. Hyvinvointia. Lohtua. Jännitystä. Iloa. Tunteita laidasta laitaan. Niitä minä koen kulkiessani polkujani.  

Lähiaikoina sivuilleni on tulossa uudistuksia... Nyt lähden niitä uudistuksia työstämään!

Jos et ennätä metsään, nosta kasvot kohti taivasta ja anna hetkeksi aisteille aikaa erotella tuntemuksesi. Luonto on myös siinä, tuulen henkäys, taivas. Se sama taivas jatkuu myös sinne metsäpoluille.